NOPPA Study Portal

University of Oulu
Home Noppa >  Noppa portal's help

Ohjeet

Yleistä

Noppa toimii yleistä standardia noudattavilla selaimilla (erityisesti Firefox, Internet Explorer, Chrome ja Safari). Parhaiten toimii Firefox.

Tableteilla ja puhelimilla Nopan toimivuus saattaa olla rajoittunutta.

Jos liitetiedostot avautuvat huonosti selainikkunaan, ne voi tallentaa linkistä ensin omalle koneelle (klikkaa hiiren oikeanpuoleista nappia linkin päällä, valitse "Tallinna linkki nimellä..." ja tallenna tiedosto koneellesi haluamaasi paikkaan).

Printable version
Updated 03 Jan 13 at 20:11

University of Oulu oulun.yliopisto(at)oulu.fi
Tel. +358 294 48 0000
Fax +358 8 553 4112
PL 8000
FI-90014 Oulun yliopisto
FacebookFacebook
YouTubeYouTube